Valmennukset - heittotekniikat

Autan sinua harjoittamaan frisbeegolfin heittotekniikkaa erilaisissa tilanteissa. Hyvä heittotekniikka auttaa pelaamistasi kokonaisvaltaisesti ja on avain onnistumiseen. 

Opi oikea heittotekniikka

Tekniikkavalmennus, kiessit ja aloittelijatunnit tulossa valikoimaan syksyllä. Videovalmennuksen saat ostettua pian verkkokaupan puolelta.

Kaikki valmennukset tulossa pian myyntiin!

Verkkovalmennus

Ammattilaisen katsaus heittotekniikkaasi etänä. Kuvaa heitostasi video ja lähetä se minulle. Analysoin heiton videolla, jossa saat yksityiskohtaisia ja henkilökohtaisia vinkkejä oman heittosi parantamiseen. 

Tekniikkavalmennus

Frisbeegolf tekniikkavalmennus kokeneemmille pelaajille. Onko tekniikkasi jäänyt tietylle tasolle? Haluatko ottaa uuden askeleen pelaamisessa, pituusheitossa tai heittotekniikassa?

Kierros ammattilaisen kanssa

Frisbeegolfkierros ammattilaisen kanssa. Käydään yksilöllisesti läpi erilaisia Frisbeegolfin tilanteita ja sitä, miten ratoja kannattaa lähteä suorittamaan. Miten toimit vaikeassa tilanteessa ja miten siitä päästään yli? Keskitytään kokonaisvaltaiseen pelaamiseen ja kehittämiseen.

Frisbeegolf 101 aloittelijoille

Aloittelijoille suunnattu tutustuminen Frisbeegolfiin. Perustason opetusta, heittotekniikat, mitkä kiekot sopivat mihinkin tilanteisiin.

Synttärit / muut- / yritystilaisuudet

Onko sinulla mielessä synttärit, muut juhlat tai esimerkiksi yrityksen virkistyspäivät? Ota yhteyttä ja sovitaan ne erikseen.

Tsekkaa tuoreimmat kiskaisut Youtube-kanavaltani!

This error message is only visible to WordPress admins

Reconnect to YouTube to show this feed.

To create a new feed, first connect to YouTube using the "Connect to YouTube to Create a Feed" button on the settings page and connect any account.